Ljuva komplikationer

Ljuva komplikationer - Louise Allen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Allen
DIMENSIONERA
10,66 MB
FILNAMN
Ljuva komplikationer.pdf
ISBN
2327057684737

BESKRIVNING

Oansenliga, halta Ellie Lytton är hyser inga större förhoppningar om giftermål och att vara hushållerska åt sin styvbror duger bra för henne. Men så omkommer brodern i en olycka och plötsligt är det bara mannen som Ellie anser vara orsaken till den som kan hjälpa henne William Blakestone Pencarrow, den tredje earlen av Hainford. Det minsta han kan göra är att eskortera henne till den förfallna lantgård som är det enda hon har kvar. Earlen har verkligen inte tid att ta hand om ensamma kvinnor, särskilt inte om dessa behandlar honom föraktfullt. Men han har trots allt ett samvete och det tvingar honom att erbjuda Ellie hjälp. Något som dock inte kan leda till annat än komplikationer, dispyter och känslor som ingen av dem vill kännas vid

Startar ofta under natten. Brukar drabba en led i taget.

Det här var hans tredje filmroll, när han var 15 år. På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Louise Allen. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

RELATERADE BÖKOR