Jag var en arier : en nordisk fantasi

Jag var en arier : en nordisk fantasi - Tony Samuelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Samuelsson
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
Jag var en arier : en nordisk fantasi.pdf
ISBN
3245631248739

BESKRIVNING

1970-tal, och Sverige är en självklar del i ett naziimperium som lagt under sig hela Europa. Hitlers förtrogne Albert Speer har gripit makten efter Führerns bortgång. I Speers Tredje rike har politiken smält samman med kulturen och Hitlers vision om det ariska som norm för livet har förverkligats. Judarna har deporterats till öster om Ural.Thomas är sportjournalist, uppvuxen i en mäktig svensk nazifamilj. När han konfronteras med tabubelagda händelser från förr börjar han tvivla på vem han är. Hans flickvän Karin har gått med i en antinazistisk motståndsgrupp. Efter hand inser hon att hon ingår i en plan att döda Führern.Snart kommer Albert Speer till Stockholm, för att tala inför Rikets intellektuella elit.Jag var en arier (2009) ger en fantasieggande bild av hur Sverige hade kunnat se ut om Hitler segrat. Det är en både ovanlig och modig roman som kastar ett märkligt ljus över vår riktiga historia, den vi ofta tar för given.Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod

Tipsa en vän 219 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Thomas har vuxit upp i en mäktig svensk nazistfamilj, man umgås i de högsta lagren, man är t o m vän med Albert Speer, som kommer på besök. Kafkapaviljongen är en kontrafaktisk idéroman, en fri fantasi, som liksom den kritikerrosade Jag var en arier (2009) skildrar ett Sverige efter att Tysklan Allt om författaren Tony Samuelsson. Populära böcker av Tony Samuelsson är Förrädaren, Stölden och Kärlek i dagsljus (bok + CD).

RELATERADE BÖKOR