Fyra minuter

Fyra minuter - Johan Ring | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Ring
DIMENSIONERA
6,83 MB
FILNAMN
Fyra minuter.pdf
ISBN
8740525517857

BESKRIVNING

För det unga paret Veronica och Anders är flytten till Veronicas barndomsort, den småländska idyllen Dunvik, tänkt att bli en nystart, långt bort från storstadens stress. Men istället för att finna lugnet förvandlas deras liv allt mer till en mardröm.Ett passagerarplan på väg från Salzburg till Arlanda försvinner från radarn i fyra minuter. Sedan störtar det på en potatisåker i Dunvik.Byn skakas av händelsen och de boende samlas kring vraket. Men det är inte själva kraschen som lockar, det är något annat. Något i planet kallar på dem och snart börjar människor förändras på skrämmande sätt.Något ombord på planet har överlevt. Något som är långt ifrån mänskligt.Liksom Stephen King bemästrar Johan Ring konsten att kombinera blodisande skräck med stor igenkänning, helgjutna karaktärer och ett vardagsliv i fritt fall i sina texter.Johan Ring är född 1978 i småländska Högsby, men bor numera i sydöstra Skåne med sin familj. Han har gett ut lyriksamlingen Det finns en varg där ute och den äter barn och novellsamlingen Mörkret i utkanten av stan, samt en rad skräcknoveller på Mix förlag. 2014 kom den hyllade kortromanen Den mörka fläcken, som var en del av MIX digitala satsning Efter stormen, om en fiktiv härdsmälta i Oskarshamns kärnkraftverk.

Dessutom fick Aue straff (som de gjorde mål på). Så skriver fotbollsvärlden om ... Pris: 139 kr.

TT. Fyra minuter av Johan Ring Häromdagen fick jag nys om en, för mig, ny svensk skräckförfattare och jag var inte sen att rovdjurslikt kasta mig över boken. Författaren heter Johan Ring, och han har skrivit en del noveller, men om jag förstår det hela rätt så är detta hans första roman. Otäckt spännande var Fyra minuter av Johan Ring (MIX Förlag).

RELATERADE BÖKOR