Ett magiskt misstag

Ett magiskt misstag - Katarina von Bredow | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina von Bredow
DIMENSIONERA
11,66 MB
FILNAMN
Ett magiskt misstag.pdf
ISBN
8258951043493

BESKRIVNING

När Fabian packar upp sin julklapp är det inte alls det metspö som mormor tror att hon köpt åt honom. Det är en magisk present som vänder upp och ned på allting. Men var kommer den ifrån och hur har den hamnat hos honom?Illustrationer av Sara Gimbergsson.

Ett magiskt misstag. Av: Bredow, Katarina von.

Katarina von Bredow skriver romaner för ungdomar i tonåren. Böckerna handlar ofta om problematisk kärlek, till exempel som i debutboken Syskonkärlek där hon skildrar en kärleksrelation mellan två syskon. Engelsk översättning av 'misstag' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. CC Clarke Beauty visar nedan vilka misstag hon undviker och hur hon ...

RELATERADE BÖKOR