Det bittra arvet : berättelser om en tragisk sjukdom

Det bittra arvet : berättelser om en tragisk sjukdom - Valfrid Göransson, Per Berg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Valfrid Göransson, Per Berg
DIMENSIONERA
6,88 MB
FILNAMN
Det bittra arvet : berättelser om en tragisk sjukdom.pdf
ISBN
5745263525735

BESKRIVNING

Den sjukdom som beskrivs i boken är två typer av en ärftlig form av ataxi, dvs oförmåga att koordinera muskelrörelser till följd av skada på det centrala nervsystemet..Det finns ännu ingen vetenskapligt godkänd bot för sjukdomen som yttrar sig i bl a följande symptom: Ryckningar i benen vid vila, snubblande ben vid gång, stelnat ansikte (stone face), sluddrigt tal och försämrad syn med dubelseende.

(det är en tragisk berättelse om en fransk prostituerad i London) ... En stor sorg, en omfattande och snårig hantering kring ägodelar - och i värsta fall bråk inom släkten. Så betraktar många arbetet kring att ta hand om ett dödsbo.

En beredskap att ompröva och omvärdera, för det här är också berättelsen om Tuva. Texten är sakligt beskrivande, opartisk, synnerligen uttömmande, på gränsen till övermäktig för en utomstående, men aldrig skoningslöst utlämnande. Här tipsar forummedlemmarna om självbiografier som skrivits av vuxna barn till dysfunktionella föräldrar och/eller vuxit upp i en dysfunktionell miljö.

RELATERADE BÖKOR