Mörkerliden

Mörkerliden - Irene Kimanius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Irene Kimanius
DIMENSIONERA
7,71 MB
FILNAMN
Mörkerliden.pdf
ISBN
8051635134306

BESKRIVNING

Carina har jobbat hårt i hela sitt liv. Alla drömmar, att skaffa familj, att skriva den där boken och allt annat hon velat göra har hon skjutit på framtiden. Plötsligt en dag fyller hon 65 och förlorar därmed sitt arbete då hon blir pensionär. Hon inser att allt hon skulle göra och åstadkomma är det alldeles för sent för.Ensam, sysslolös och deprimerad känner hon att livet gått henne förbi. Då dimper ett rekommenderat brev ner i brevlådan. Hon har ärvt en stor gård i Västerbottens inland och beger sig dit för att ta del av testamentet. Men det finns krav för att hon skall få ut sitt arv, hon måste leva ensam i huset i ett helt år. Men nu får hon tillfälle att släktforska och gräva i sin tragiska uppväxt. Varför tog hennes far sitt liv? Var hennes farbrors död verkligen en olycka? Och var är det som hemsöker det stora, ensliga huset?

Ingen föranmälan krävs. LÖRDAG 26/10. Galleri1: Vernissage för Karin Åströms nya utställning "Alltid i våra hjärtan".

Alla drömmar, att skaffa familj, att skriva den där boken och allt annat hon velat göra har hon skjutit på framtiden. Plötsligt en dag ... Allt om författaren Irene Kimanius.

RELATERADE BÖKOR