Riddarna kring Dannys bord

Riddarna kring Dannys bord - John Steinbeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Steinbeck
DIMENSIONERA
4,80 MB
FILNAMN
Riddarna kring Dannys bord.pdf
ISBN
4210567715563

BESKRIVNING

I sin genombrottsroman Riddarna kring Dannys bord, som är inspirerad av legenden om Kung Arthur och riddarna kring det runda bordet, beskriver Steinbeck med överdådig humor och stor inlevelse några så kallade paisanos obemedlade och obekymrade liv som dagdrivare. Dessa kaliforniska vagabonder är ättlingar till den gamla befolkningen - spanjorerna, indianerna och mexikanerna. De är inte plågade av materiella ägodelar, utan lever från dag till dag som sanna livsnjutare, endast upptagna med att skaffa fram nästa tunna vin eller att erövra damer, som de möter på sin väg. Romanens huvudperson är Danny, vars hus ? precis som Kung Arthurs slott ? blir en träffpunkt för män, som letar efter äventyr, kamratskap och gemenskap. Steinbeck nystar fram en historia över männens liv, som är lika oemotståndlig som den berömda legenden, som inspirerade honom."Steinbeck är en sann artist och han berättar dessa älskvärda tjuvars och äktenskapsbrytares historier med en mjuk och poetisk renhet från hjärtat och prosan." ? New York Herald Tribune"John Steinbeck kände och förstod sig på Amerika och amerikaner bättre än någon annan författare under 1900-talet." ? The Dallas Morning News

Read 2,259 reviews from the world's largest community for readers. Steinbeck is an artist; and he tells the stories of ... Riddarna kring Dannys bord av Steinbeck, John: Tortilla Flat - en oordnad utkant av staden Monterey på Kaliforniens kust.

För Dannys hus var inte olikt Runda bordet, och Dannys vänner var inte olika riddarna kring det. I sin genombrottsroman Riddarna kring Dannys bord, som är inspirerad av legenden om Kung Arthur och riddarna kring det runda bordet, beskriver Steinbeck med överdådig humor och stor inlevelse några så kallade paisanos obemedlade och obekymrade liv som dagdrivare.Dessa kaliforniska vagabonder är ättlingar till den gamla befolkningen - spanjorerna, indianerna och mexikanerna. Riddarna kring Dannys bord. John Steinbeck (1902-1968) var en amerikansk författare född i Kalifornien, USA.

RELATERADE BÖKOR