I cirkelns öga

I cirkelns öga - Mona Rosenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mona Rosenberg
DIMENSIONERA
10,89 MB
FILNAMN
I cirkelns öga.pdf
ISBN
7931174711435

BESKRIVNING

Detta är en modern saga som handlar om My, en andligt sökande kvinna i dagens samhälle. Ett avslutat förhållande, utflugna vuxna barn och en olycka gör att hon flyttar ut på landet, långt bort från stadens stress för att återhämta sig. Där dras hon in i en omvandlande och svår process med inslag av mystik, magi, spänning och en gnista romantik samt shamanism. Först ser allt mörkt ut, men resan blir ljusare och olika händelser och filosofiska dialoger leder till nya insikter. Synkronicitet vävs ihop i en inre och yttre resa, som formar en ny livsväg. My lär sig en meditationsmetod som öppnar hennes sinne för nya dimensioner och får budskap om vad hon behöver göra för att rensa bort det gamla och komma vidare. Hon gör själsliga möten med kraftdjur och lär sig förstå symboler och mytologiska arketyper.

Oftast äldre patient. Diffus värk omkring eller bakom ögat har sällan har något med ögat att göra. Engelsforstrilogin utgörs av tre böcker i en svensk fantasybokserie skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.Serien utspelar sig i det fiktiva samhället Engelsfors i Bergslagen.Författarna inspirerades av Twin Peaks, Supernatural och Buffy och vampyrerna..

Skickas inom 5-9 vardagar. Köp boken I cirkelns öga av Mona Rosenberg (ISBN 9789175651330) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR