Händelser ur den omedelbara overkligheten

Händelser ur den omedelbara overkligheten - Max Blecher | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Blecher
DIMENSIONERA
3,73 MB
FILNAMN
Händelser ur den omedelbara overkligheten.pdf
ISBN
2400469413180

BESKRIVNING

"Man tror inte sina ögon när man läser" - Herta MüllerDenna roman liknar ingenting annat. En ung man driver runt i en rumänsk småstad under de första decennierna av 1900-talet, i en gryende modernitet där stelnade borgerliga konventioner lever kvar och det förflutna närvarar. Han rör sig på vardagliga platser som kan förvandlas när som helst, där det mest osannolika kan inträffa - och inträffar.Det är samtidigt en märkvärdig vandring ur barndomen in i vuxenlivet. På Max Blechers hisnande prosa får vi följa den ojämna kampen mot en kvävande omvärld i en genialisk liten roman, som är ett stycke stor europeisk litteratur.

Den är inte helt lätt att komma ihåg, men den säger en hel del om bokens innehåll. Boken skrevs på 1930-talet och tyvärr finns det bara ett fåtal verk av författaren Max Blecher då han dog ung.

Böcker till halva priset och snabb leverans! Den verkliga overkligheten. Jakov Sambrailo (Häftad) 213 kr.

RELATERADE BÖKOR