När juleljusen tänds i Willow Lake

När juleljusen tänds i Willow Lake - Susan Wiggs | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Wiggs
DIMENSIONERA
4,52 MB
FILNAMN
När juleljusen tänds i Willow Lake.pdf
ISBN
7183016958331

BESKRIVNING

Det finns inga vänskapliga skilsmässor. Darcy vet det. Hon vet dessutom att hon aldrig tänker bli kär igen. Och kanske hade hon kunnat hålla det löftet till sig själv om hon inte träffat Logan. När hon blir medbjuden på julfirande tillsammans med familjen ODonnell i Catskillbergen är hon fast besluten att inte låta det gå längre än till en kyss under misteln eller kanske två. Men innan hon vet ordet av har hon fallit handlöst för Logan och för hans lille son. Kan julens mirakel rädda Darcys sargade hjärta och få henne att tro på kärleken igen? I Willow Lake är allt möjligt ...

Hon vet dessutom att hon aldrig tänker bli kär igen. Och kanske hade hon kunnat hålla det löftet till sig själv om hon inte träffat Logan. Lydbøger på din iPhone eller Android mobil.

Paluu Pajujärvelle. Kesä järven rannalla.

RELATERADE BÖKOR