Det lungsjuka huset

Det lungsjuka huset - Matilda Gyllenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Matilda Gyllenberg
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Det lungsjuka huset.pdf
ISBN
6845066782101

BESKRIVNING

Huvudpersonen i Matilda Gyllenbergs debutroman har skapat en till synes fulländad vardag för sig själv, sin man och deras omhuldade dotter, i det perfekta huset. Men hon känner sig ensam och instängd inom hemmets trygga men underligt påträngande väggar. När en märklig dagbok dyker upp blir hon alltmer besatt av det förflutna. Bakom den vackra fasaden i det prydliga villaområdet döljer sig

Hon iscensätter en tjusig tillvaro för sig själv, sin man och deras omhuldade dotter, i ett hus som hon försöker inreda till perfektion. Men bakom den vackra... Det lungsjuka huset är en berättelse om instängdhet och om förväntningar utifrån och inifrån.

Logga in för att låna. Matilda Gyllenberg debuterar med "Det lungsjuka huset". Det är en vild roman med brokiga mönster som börjar vardagligt men slutar mörkt. Matilda Gyllenbergs debutroman Det Lungsjuka huset utspelar sig vid Himlagetsvägens husbolag, ett villaområde i den fiktiva staden Lockum i Norge.

RELATERADE BÖKOR