Gamiani : eller en origie i två nätter

Gamiani : eller en origie i två nätter - Alfred de Musset | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alfred de Musset
DIMENSIONERA
5,17 MB
FILNAMN
Gamiani : eller en origie i två nätter.pdf
ISBN
6090957656287

BESKRIVNING

"Jag skall satta eld pa dig, fora dig till hojdpunktenav sinnligt liv. Du kommer att sjunka tillbaka somdod, men dod av njutning och extas."Under den romantiska perioden skrevs inte mycket erotik. Det framsta undan taget ar den franske romantikern Alfred de Mussets (181057) Gamiani fran 1833, med dess unika blandning av gotisk skrackroman och erotik. Det sägs att de Musset var inspirerad av sin älskarinna Georges Sand när han skrev boken.Har moter vi den manshatande, lesbiska grevinnan Gamiani som forfor den unga Fanny, varpa ynglingen Alcide blandar sig i leken. Det erotiska triangeldramat blandas med pikanta anekdoter ur aktorernas liv som inkluderar nunnor och asnor.Den sexuella extasen angar fran varje sida i denna klassiker. Men har regerar ocksa ett suverant sprak som skildrar en besatthet av njutning som leder anda in i doden. Den demoniska grevinnan Gamiani hor till den erotiska litteraturens allra markligaste och starkaste gestalter.Enligt Baudelaire var Gamiani den enda av de Mussets böcker som var värd att läsa.C-M Edenborg har gjort en nyoversattning som bygger pa den underjordiska svenska utgavan fran 1932 och forsett den med efterord och kommentarer. Texten ar illustrerad med Achille Deverias illustrationer fran 1833 ars originalutgava. Boken är nummer 009 i serien "Vertigos erotiska klassiker".

De bästa ljudböckerna från de mest erkända förlag. Hundratals timmars gratislyssnande av böcker gratis.

"Jag skall sätta eld på dig, föra dig till höjdpunkten av sinnligt liv. Du kommer att sjunka tillbaka som Gamiani - eller en orgie i två nätter av Musset, Alfred de: Jag skall sätta eld på dig, föra dig till höjdpunkten av sinnligt liv.

RELATERADE BÖKOR