Självporträtt

Självporträtt - Édouard Levé | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Édouard Levé
DIMENSIONERA
6,45 MB
FILNAMN
Självporträtt.pdf
ISBN
7440988726824

BESKRIVNING

Édouard Levé, författare, fotograf, konstnär född i Neuilly-sur-Seine utan­för Paris 1965 och död 2007. För Édouard Levé var varje bok ett eget projekt, som skulle utföras så konsekvent som möjligt efter dess egna inneboende lagar. I Självporträtt från 2005 skildrar han sig själv genom en serie påståendesatser, utan inbördes ordning eller värdehierarki, och berövar jagberättelsen varje form av känslomässig laddning. Trots det, eller kanska tack vare, skapas bilden av en människa som ställer sig tätt, tätt intill läsaren.

Av skollagen (2010:800) framgår att utbildningen i förskolan syftar till att barn ska inhämta och utveckla kunskaper och värden. Inlägg om Självporträtt skrivna av Camilla. Denna veckan har varit fylld med jobb framför datorn efter jobbet.

porträtt av en person, framställd av personen själv; ordet kan användas både konkret betydelse i form av en tavla eller en byst men även i överförd betydelse om exempelvis en text Rembrandts självporträtt är berömda. Huvudpersonen anses vara ett självporträtt av författaren. Det är kanske för sina självporträtt, med de karakteristiskt hopväxta ögonbrynen och den allvarliga blicken, som Frida Kahlo är mest känd.

RELATERADE BÖKOR