Hon : en relationsroman

Hon : en relationsroman - Viktor Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viktor Andersson
DIMENSIONERA
3,38 MB
FILNAMN
Hon : en relationsroman.pdf
ISBN
2074828587254

BESKRIVNING

»Jag läser och fastnar direkt. Hon är en smart iscensatt roman om att älta det som aldrig blev av, om att projicera så mycket av sin egen kärlek på någon att namnet försvinner.« HELSINGBORGS DAGBLAD»Enastående debutroman. Det bästa jag läst på länge. Förhoppningsvis återser vi Viktor Andersson bland höstens Augustnomineringar.« ÖSTGÖTA-CORRESPONDENTENVad heter hon? Han har glömt sin älskades namn. Det måste vara slutet på deras kärlek. Allt måste bli bra igen! Bara han kunde få sig till att minnas vad hon heter. Hon som faktiskt har erbjudit honom sitt efternamn. Han ägnar sig åt att minnas; åt allt som har hänt. Men han tänker också på allt som aldrig hänt. Han försöker komma på hennes namn, men hela tiden ställer sig hans eget i vägen.Hon är en roman om förlusten av en kärlek och en framtid. Om sårbarheten i att bygga sitt liv på en enda sak. En bok som fruktar sitt eget slut.VIKTOR ANDERSSON är född i Linköping 1989. Hon är hans debut.»Är 2010-talets kärleksroman på väg att lämna kroppen? Lika oköttig som Viktor Anderssons roman är, lika effektiv är den som samtidsskildring.« ELSA WESTERSTAD, FOKUS»Viktor Andersson skriver med säker hand och fångar vemodet och vilsenheten i ett vackert och poetiskt språk. Här finns också en stillsam och underfundig humor. Det bästa jag läst på länge.« JAKOB CARLANDER, ÖSTGÖTA-CORRESPONDENTEN

Ramberättelsen är den unge Viktor, en ung journaliststudent som desperat och förgäves söker sin älskades namn i minnet. Eller sin före detta älskade. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

Dessvärre är den varken unik eller svår att glömma. Ramberättelsen är den unge Viktor, en ung journaliststudent som desperat och förgäves söker sin älskades namn i minnet.

RELATERADE BÖKOR