Islossning

Islossning - Anna Kuru | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Kuru
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Islossning.pdf
ISBN
3920079039551

BESKRIVNING

För varje gång Birger höjer yxan över sitt huvud slår hans hjärta några extraslag. Det är som om blodet med en kraft som han inte känt på länge nu vill ut i kroppens alla delar. Så kommer smällen."Islossning" är en novell om vedhuggningens förmåga att läka sår. Den belönades med första priset i novelltävlingen "Över gränsen". I juryn ingick Klas Östergren, Cilla Nauman och Camilla Jönsson.

Älvar. På våren försvagas isen av solsken, högre lufttemperatur och genom det större flödet som snösmältningen innebär (vårflödet), samtidigt som det större flödet utsätter isen för påfrestningar. Lindrig islossning utan isproppar.

Köp Islossning av Barbara Voors på Bokus.com. Storsjöflaket öppet - rekordtidig islossning . Uppdaterad 28 april 2020 Publicerad 28 april 2020.

RELATERADE BÖKOR