Punkpoet med svensk brytning

Punkpoet med svensk brytning - Louise Halvardsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Halvardsson
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Punkpoet med svensk brytning.pdf
ISBN
1575322499203

BESKRIVNING

Livet kan börja! Brighton är ett nystan av spännande människor och Amanda är en lös tråd som bara längtar efter att trassla in sig. Äntligen är hon i England, hos barndomskompisen Kim, långt från kvävande Nässjö. Men Kim försvinner och snart har Amanda trasslat in sig mer än hon tänkt … Hon måste reda ut vad hon vill med Zoë och bandet No Waste.Punkpoet med svensk brytning är ett sökande efter sig själv och ett nytt sammanhang. Att både vilja fly från något och till något. Det smått sunkiga England med heltäckningsmattor, havsvindar och excentriska karaktärer utgör en kuliss och skildras med stor värme.Louise Halvardsson är författare och poet. Hon debuterade 2007 med Punkindustriell hårdrockare med attityd som vann Slangbellan, Författarförbundets pris för bästa ungdomsroman. 

Nu släpper vi Louise Halvardssons efterlängtade roman Punkpoet med svensk brytning! Det vill vi fira tillsammans med dig. Väkommen på releasefest i Göteborg den 7 september eller Stockholm den 11 september. Punkpoet med svensk brytning är ett sökande efter sig själv och ett nytt sammanhang.

« Kristina Isacsson Liljequist, Skrivsalongen » Språket är så exakt att jag känner dofterna och hör musikens skrän. Punkpoet med svensk brytning är ett sökande efter sig själv och ett nytt sammanhang. Att både vilja fly från något och till något.

RELATERADE BÖKOR