Vintergatan

Vintergatan - Jörgen Stattin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jörgen Stattin
DIMENSIONERA
4,88 MB
FILNAMN
Vintergatan.pdf
ISBN
8414175913501

BESKRIVNING

En bebis lämnas kvar på tåget. Ett äktenskaps smärtsamma hemligheter kommer i dagen. En kvinna försvinner spårlöst på en skärgårdsö. Vanliga människor, som du och jag, drabbas av oväntade händelser mitt i den annars så förutsägbara vardagen.Framtida tidsresor görs bakåt i tiden för att förhindra en miljökatastrof av oöverblickbara mått. En förtvivlad pappa vill ge sin son möjlighet att upp leva sådant som inte kan upplevas i en konstgjord värld. En teknikutveckling sker som kraftigt påverkar fördelningen mellan närande och tärande. Och vad händer när man inte längre behövs?De verklighetsnära och samtidigt fantasieggande novel-lerna i den här samlingen väcker såväl empati som sympati för de skildrade karaktärerna. Tragikomiska inslag blandas med allvarsamma omvärldsbetraktelser. Skrattet fastnar i halsen när igenkänningsfaktorer från ekorrhjulets stressiga vardag kryper nästan lite för nära. För det skulle kunna handla om vem som helst.Vintergatans starka och stundtals smärtsamma berättelser utmanar oss att stanna upp och reflektera över våra liv och konsekvenserna av våra val. För oss som individer, men också på ett samhälleligt plan.Detta är författarens första utgivning. Hans förmåga att gå nära smärtsamma händelser hos sina karaktärer, stanna upp och vara med dem i stunden, gör denna novellsamling naken och stark.

Kontakta personen direkt! Hitta rätt Vintergatan 7 Lund i Sverige. Se telefonnummer, adress, karta, grannar, jobb mm.

Måndag-fredag: 9-19: Lördag: 9-16: Söndag: stängt: Nationaldagen: 10-16: Kontakt. För frågor om butikens sortiment och priser, ring oss ... Friskolan Vintergatan är en resande friskola i centrala Ljusdal.

RELATERADE BÖKOR