Sistungen

Sistungen - Kerstin Malmberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Malmberg
DIMENSIONERA
5,15 MB
FILNAMN
Sistungen.pdf
ISBN
1459184578039

BESKRIVNING

Gun föddes sist i en stor syskonskara och kallades Sistungen. Nu är hon i slutet av sitt liv och sorterar och summerar perioder av glädje, men inte minst av sorg. Sist har hon många gånger upplevt att hon har blivit i sitt liv, när både män och barn lämnat livet före henne.Med hjälp av tillbakablickar skapar Kerstin Malmberg en väv av minnen, ögonblick från ett långt liv. Historien om Gun bygger på verkliga händelser, och det är med stor respekt och varsamhet som författaren berättar om hennes liv i den gripande romanen Sistungen.

Åren 2000-2008 var han förbundsordförande i Sveriges Släktforskarförbund och drog under denna tid igång en rad projekt och kampanjer, bl.a. "Namn åt de döda", "Swedgentour" och "Rädda våra socknar". Torgny Lindgren använder i flera av sina böcker uttrycket sistungen för att beskriva det sista barn en kvinna sätter till världen, dock inte nödvändigtvis ett sladdbarn.

Föräldramemoarerna skulle kunna handla om astman och akutbesöken till Sachsska barnsjukhuset. Hur vi stod i natthissen, tillsammans med andra hålögda som mumlade: "Hatar livet." Vidare ansvaret för maten.

RELATERADE BÖKOR