Att kunna känna doft av frostrosor : en hortikulturell berättelse om att skörda frukten av radikala livsval

Att kunna känna doft av frostrosor : en hortikulturell berättelse om att skörda frukten av radikala livsval - Mariana Mattsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mariana Mattsson
DIMENSIONERA
6,77 MB
FILNAMN
Att kunna känna doft av frostrosor : en hortikulturell berättelse om att skörda frukten av radikala livsval.pdf
ISBN
2145848452031

BESKRIVNING

En berömd trädgårdsdesigner och en ung doktorand. En självhushållare och en nunna. En socialt och ekologiskt hållbar byagemenskap. På ytan odlas rosor. På djupet odlas egenmakt. Nu skördas frukten av radikala livsval. Folk vallfärdar till fjällbyn vid vägens början. För Växthuskåtan. För Korsvägsträdgården. För den djärva och självförsörjande livsstilen. Men suveräniteten behagar inte alla. Och för somliga utgör bybornas självständiga tänkande och handlande ett hot. Det hela är lite för bra för att få fortsätta ostört. Några fröpåsar förvandlas till utmanande rebeller. De okuvliga odlarna i Akkatjärn tar strid. Mot enfald och auktoritära tendenser. För biologisk och social mångfald. Deras vapen är oväntat. Precis som härföraren.När byns egen Jeanne d'Arc drar ut för att befria fröet, med en Pippi och en Asterix som vapendragare, går ingen Prussiluska säker... En trädgårdsroman. En hortikulturell berättelse. En utopi om diversitet.

En hortikulturell berättelse om radikala livsval. Att kunna känna doft av frostrosor: - en hortikulturell berättelse om att skörda frukten av radikala livsval (Swedish Edition) eBook: Mariana Mattsson: Amazon.co.uk: Kindle Store På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Mariana Mattsson. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR