Hälsningar från krematoriet : vad kan jag säga? Hon körde skiten ur mig

Hälsningar från krematoriet : vad kan jag säga? Hon körde skiten ur mig - Hans Ahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Ahlgren
DIMENSIONERA
3,15 MB
FILNAMN
Hälsningar från krematoriet : vad kan jag säga? Hon körde skiten ur mig.pdf
ISBN
7625063129438

BESKRIVNING

Elliott Monk är en affärsman vars liv totalhavererat. Han har förlorat sin fru och är på god väg att avskedas från sitt eget företag. Villan i Djursholm har sålts med en brakförlust. I spillrorna av misslyckandet får han ett telefonsamtal han aldrig kommer att glömma. Agnes Pellerin är en 87-årig krutgumma som sitter i rullstol och behöver hans hjälp. Hon och Oscar Monk, Elliotts far, har för länge sedan avgett ett löfte. De ska leta reda på en viss Marcel Florian, en ungdomskamrat från Aspudden, innan det är för sent.Sökandet går genom finansvärldens och kulturens boningar, hela vägen till Stockholms skuggsida. Spåren är inte många, men de får hjälp av alla besynnerliga existenser som dyker upp längs vägen. Dessvärre är de inte ensamma om att vilja få tag i Marcel Florian. I deras fotspår följer individer man helst undviker, ett hot som tränger sig allt närmare. Var kommer det ifrån och varför ser det ut som om Oscar Monk är inblandad? De befinner sig snart i en härva av falskspel och brutalitet. Vem är det egentligen de letar efter och varför känner fru Pellerin till så mycket om Elliotts liv? Gömmer det sig en plan i hennes förvirring eller är det bara en gammal människas senilitet som förändrar spelreglerna varje dag? Ingenting går att lita på, ändå verkar det mesta höra samman. Marcels öde, hans fars svek och föräldrarnas äktenskap, allt möts i ett avgörande på barndomens marker. Hälsningar från krematoriet handlar om en färd åt fel håll i livet. En tragikomisk och spännande historia om identitet, lögner och svikna löften. Om sökandet efter sig själv och kärleken.

Och sen, att man skriver, det är ju givetvis ett sätt för en själv att behandla sorgen, så visst ska man göra det, om det är det man vill. Jag har en vanlig trädgård med odlingslådor och upphöjda bäddar på Bratten på Styrsö och har odlat nästan två år så jag är ny kan man säga. Hittills har jag använt eget hönsgödsel som jag låtit ligga i vatten ett tag innan, men i år har jag fått lite hästgödsel från dom två hästar som går på ön. Idag inledde jag med 5 km promenad i skogen igen.

... Om jag gick hand i hand med Tone Bekkestad här utanför kan jag inte tänka mig att det skulle ... Jag kan utveckla varför det blev Carrie för mig.

RELATERADE BÖKOR