Häxans dotter : Häxans dotter

Häxans dotter : Häxans dotter - Maj Bylock | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maj Bylock
DIMENSIONERA
9,66 MB
FILNAMN
Häxans dotter : Häxans dotter.pdf
ISBN
4406588226782

BESKRIVNING

Annelie böjer sig över källan för att hämta vatten. Men hinken blir inte fylld. Det kommer någon! Hon måste gömma sig!Annelie är på flykt från byn för att inte bli utpekad som häxa. Hon möter sin bror, men måste snabbt fly ut i skogen för att undvika Ylvas öde. En kväll ser hon en pojke vid forsen som spelar förtrollande vackert på en fiol. Kan det vara Näcken?Häxans dotter är den andra boken i den spännande Häxserien.Maj Bylock föddes 1931 på Gotland. Hon började sin författarkarriär med att skriva läroböcker inom religion och historia, men har genom åren skrivit många böcker för barn och ungdomar. Bylock har även återberättat många världskända klassiker i serien Äventyrsklassiker. Bylock belönades 1990 med Astrid Lindgren-priset.

Det som Lova önskar sig mest av allt är att få kompisar, för det är inte så lätt att vara dotter till en häxa. Bamse Och Häxans Dotter; Förlag: Egmont Publishing AB. GINZA REKOMMENDERAR: Andra som tittade på den här köpte.

Lova har flyttat in tillsammans med sin mamma Hatiora i den mörka skogen alldeles intill Bamse och hans vänner. Det som Lova önskar sig mest av allt är att få kompisar, för det är inte så lätt att vara dotter till en häxa. Köp boken Bamse och häxans dotter.

RELATERADE BÖKOR