Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska)

Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska) - Anna-Karin Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Karin Olofsson
DIMENSIONERA
11,48 MB
FILNAMN
Spåren efter Jonatan (arabiska och svenska).pdf
ISBN
6216098508068

BESKRIVNING

Ungdomsroman, på svenska med parallelltext på arabiska.Sextonåriga Zahra är född i Irak men bor sedan länge i Kiruna i norra Sverige tillsammans med sin familj. Hon är i hemlighet besatt av tanken på att hennes lillebror Jonatan, som tros ha drunknat under en familjesemester på Gotland, fortfarande lever och Zahra gör allt för att hitta honom. En dag får hon ett meddelande på Facebook från någon som tror sig ha sett hennes bror i livet och Zahra glömmer allt annat omkring sig.Men spåren efter Jonatan leder henne till en plats hon aldrig kunnat föreställa sig och allting ställs på sin spets. Var finns hennes bror och vill hon verkligen veta hela sanningen om Jonatan?Läs den spännande fortsättningen på ungdomsromanen Zahra i Norrskenslandet.

En dag får hon ett meddelande på Facebook från någon som tror sig ha sett hennes bror i livet och Zahra glömmer allt annat omkring sig. Men spåren efter Jonatan leder henne till en plats hon aldrig kunnat föreställa sig och allting ställs ... Träna svenska.

den spännande fortsättningen på Zahra i Norrskenslandet ... Razak skriver på arabiska och svenska och tidigare även på bulgariska; poesi, krönikor, debattartiklar, sagor m m.

RELATERADE BÖKOR