Bara inte du

Bara inte du - Katarina von Bredow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina von Bredow
DIMENSIONERA
5,4 MB
FILNAMN
Bara inte du.pdf
ISBN
9491819715737

BESKRIVNING

Katarina von Bredow är mästare på att skildra den omöjliga, förbjudna kärleken. Med glödande intensitet sätter hon ord på ungas virrvarr av känslor, och man kan inte sluta läsa - vare sig man vill eller inte. Emma är bra på att gå balansgång. Hon balanserar mellan sina skilda föräldrar, sina vänner och det faktum att hon fyller tjugo och plötsligt ska vara vuxen på allvar, med jobb och egen lägenhet. Men när närmaste väninnans pojkvän ringer på dörren och en svindlande närhet uppstår, slaknar linan för Emma och hon börjar vackla ...

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Bara du av Ninni Schulman på Bokus.com.

Läs om vad du kan göra om dina AirPods eller fodralet inte laddas. Kontrollera att du väljer dina AirPods som ljudenhet. Om du har förkylningssymtom, stanna hemma och undvik att träffa andra, även om du bara är "lite sjuk".

RELATERADE BÖKOR