Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare - och andra

Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare - och andra - Lydia Davis | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lydia Davis
DIMENSIONERA
11,5 MB
FILNAMN
Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare - och andra.pdf
ISBN
7633645347435

BESKRIVNING

"Under all den här smutsen är golvet faktiskt väldigt rent." I gränslandet mellan noveller och poesi har Lydia Davis mutat in en helt egen plats, och anses i dag som en av giganterna i USA. Vissa av hennes berättelser består av en enda rad, medan andra spänner över ett tiotal sidor. I den finslipade prosan framträder en författare med skarp blick, torr humor och stor nyfikenhet. Hennes texter är bedrägligt enkla och fulla med sprängkraft. Att läsa Lydia Davis är att gå på upptäcktsfärd - det är en uppfriskande upplevelse. Lydia Davis är författare och översättare från franska. Hon är en av giganterna inom novellkonsten i USA och tilldelades Man Booker International Prize 2013. Jag har det rätt bekvämt... är hennes senaste novellsamling. Sedan tidigare finns Samarbete med fluga (2012) i svensk översättning. "Mästarinnan i kortkort har skrivit årets bok - och nästa års." Sigrid Combüchen, SvD "Och jag blir lite purken över att inte ha lyckats upptäcka henne tidigare, för det här är ursäkta franskan, så jävla bra. Men för att se det lite bekvämare: nu har jag massor att läsa!" Borås Tidning "Det här är den mest revolutionerande novellsamlingen av en amerikan på de senaste tjugofem åren." The Boston Globe "Av alla skönlitterära författare i dag måste Lydia Davis vara den som är mest citeringsvänlig." The Independent

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Lydia Davis är mästarinna när det kommer till korta texter som säger väldigt mycket.

Hon lyckas fånga de tankar som virvlar förbi oss andra helt obemärkt. Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare / Lydia Davis ; översättning: Malin Bylund Westfelt. Davis, Lydia, 1947- (författare) Bylund Westfelt, Malin, 1963- (översättare) Alternativt namn: Westfelt, Malin Bylund, 1963-ISBN 9789187917318 Publicerad: Stockholm : Etta : [2017] Tillverkad: 2017 Svenska 307 sidor.

RELATERADE BÖKOR