Av kött och blod

Av kött och blod - Henrik Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Johansson
DIMENSIONERA
6,49 MB
FILNAMN
Av kött och blod.pdf
ISBN
8315335373699

BESKRIVNING

På en rostfri arbetsbänk i ett restaurangkök i östra Malmö låg en golem: en stum, stark och själlös varelse skapad av människohand, byggd av kött. Köttmonstret väntade. En av restaurangens anställda skulle mördas. Tempi Moderni går med vinst, men det räcker inte. Ledningen vill ha mer. Tempot höjs och inte en krona spenderas i onödan. Med kniven mot strupen blir personalens motstånd hårdare och hårdare. Till slut finns det ingen väg tillbaka. Av kött och blod är en nyskapande blandning av arbetarroman och deckare.Henrik Johansson föddes i Dalsland 1973 och har bott i Malmö sedan 1994. Skrivandet är ett senkommet intresse men berättandet har alltid funnits där och finslipats bland grannar och arbetskamrater i landsbygd och i stad. Han har bland annat jobbat på bageri och tio år som kock. Henrik skriver regelbundet krönikor i Arbetaren och har publicerat dikter och noveller i bland annat Folket i Bild. Av kött och blod är hans första roman.Med efterord av Kristian Lundberg, författare till bland annat Yarden och En hemstad.?En levande frustande absurd historia som ringlar sig fram och låter oss se ett samtida Sverige som vi egentligen inte vill kännas vid men som vi alla ändå blir en del av. Det är imponerande.?? Kristian Lundberg, ur efterordet?Jag fastnar när jag läser. Under en dag läser jag nästan 200 sidor under mina lediga stunder och vill ogärna lägga boken ifrån mig.?- Bloggen ?C.R.M. Nilsson??Sammanfattningsvis, om man är intresserad av att ta del av kritik mot samhället, och dagens arbetsklimat, tycker jag att Av kött och blod är en utmärkt bok att bita tänderna i.?Bloggen ?Working on a dream?

Mr Foe är ett metalitterärt verk om vem som kan och får berätta. KRÖNIKA. Aktier är egentligen bolag och bolag är egentligen människor.

Skrivandet är ett senkommet intresse men berättandet har alltid funnits där och finslipats bland grannar och arbetskamrater i landsbygd och i stad. Av kött och blod är en välkommen återkomst och Harvey visar ännu en gång att han kan förena en rafflande intrig med psykologiskt trovärdiga personporträtt. John Harvey föddes 1938 i London.

RELATERADE BÖKOR