Droppen utanför havet

Droppen utanför havet - Henrietta Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrietta Johansson
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Droppen utanför havet.pdf
ISBN
5196642331976

BESKRIVNING

"Vi har förberett molotovcocktails. Raphael tittar mot mig. Han ler. Jag vet att det är dags. Jag trycks mot metallstängslet av folkmassan. Kan knappt andas. Några av killarna som står på andra sidan, med metallkängor och rakade skallar, slet sönder mina kläder och våldtog mig. Öga för öga - tand för tand." I den olidliga värmen vaknar jag upp i en sunkig lägenhet med horder av disk, pizzarester och tomma vodkaflaskor. Jag måste få luft. Vad är egentligen meningen med allting? Vad är poängen med att leva? Svåra minnen av oförlåtliga brott, svek och död gör mig lamslagen. Min hjärna förstår vad som hänt, men min själ är likgiltig. I Droppen utanför havet får vi följa tre berättelser. Clementine som lever i skräck för sin styvfar och blir slagen av de vitklädda nunnorna i den katolska skolan. Élodie, ett "nyckelbarn" utanför samhället, som bestämmer sig för att revoltera och ta kampen mot rasisterna under det tidiga 2000-talet. Och Thomas vars "att göra-lista" och ständiga kalkylerande blir det viktigaste i hans liv när allt ryckts ifrån honom. Men Thomas organiserade tillvaro, som är det enda som håller honom ovanför ytan, omkullkastas när han träffar Theresa - en kvinna som kämpar för att förstå vardagen. Det är en gripande berättelse om död,kärlek, hat och ångest. Henrietta Johansson föddes i São Paulo och växte upp i Frankrike. Hon är journalist, har rest till närmare 50 länder och haft en serie utställningar med sina fotografier. Droppen utanför havet är hennes debutroman.

Droppen utanför havet är hennes debutroman. I Droppen utanför havet får vi följa tre berättelser. Clementine som lever i skräck för sin styvfar och blir slagen av de vitklädda nunnorna i den katolska skolan.

Henrietta Johansson föddes i São Paulo och växte upp i Frankrike. Hon är journalist, har rest till närmare 50 länder och haft en serie utställningar med sina fotografier.

RELATERADE BÖKOR