Tänkestenen

Tänkestenen - Laila Thiborg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laila Thiborg
DIMENSIONERA
8,32 MB
FILNAMN
Tänkestenen.pdf
ISBN
4353036007592

BESKRIVNING

Varje människa behöver en plats där hon kan vända sig inåt och vara för sig själv och bli sig själv. För flickan Lill blir tänkestenen den plats hon uppsöker när hon behöver fundera över livets frågor, när hon behöver trösta sig själv, och, ibland, gömma sig en stund för världen. Berättelsen är rak och ömsint, om en barndom under enkla förhållanden i Göinge på trettio- och fyrtiotalet. Det är en berättelse om värme och närhet, om fattigdom och solidaritet, om omsorg och hjälpsamhet, men också om förluster och sorg. Det är en berättelse om hur flickan Lill inom sig finner styrkan att växa upp och gå vidare i livet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Kanske en och annan också slog sig ner på tänkestenen eller vid stranden för att betrakta de röda näckrosorna som Yngve planerat. Håkan Tjärnbro, som besökte trädgården tillsamman med hustrun Marie och ett gäng kompisar, var imponerad: - Det är så fantastiskt vackert. Under alla år vi var där i stugan, tog jag mig en promenad till tänkestenen då och då.

Berättelsen är rak och ömsint, om en barndom under enkla förhållanden i Göinge på ... Tänkestenen. Sara Öhlén & Pelle Nordlander Duo.

RELATERADE BÖKOR