En katts resedagbok

En katts resedagbok - Hiro Arikawa | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hiro Arikawa
DIMENSIONERA
7,67 MB
FILNAMN
En katts resedagbok.pdf
ISBN
8483474240294

BESKRIVNING

Nominerades till Årets bok 2019 av Bonnier Bokklubbars redaktörer.Den unge Satoru och hans katt Nana reser genom Japan, och hälsar på människor som betytt mycket för Satoru. Men varför reser de? När sanningen går upp för Nana brister hans lilla hjärta, och det gör även läsarens. Detta är en rörande roadmovie, som med finess och finkänslighet tar upp viktiga livsfrågor. En liten berättelse med stor visdom!"Ibland måste man färdas långt för att kunna se vad som finns mitt framför ögonen …Nana vet varken vart de är på väg eller varför de gör den här resan. Men han trivs med att sitta i en silverfärgad van bredvid sin älskade husse Satoru. Tillsammans far de tvärs över Japan och hälsar på hos gamla vänner. Men varför reser de? Och varför är alla så intresserade av Nana? När det går upp för honom brister hans lilla hjärta och han gör allt för att få ett slut på äventyret.En katts resedagbok av Hiro Arikawa är en hyllning till livet och vänskapen, och till de små ting som ofta skänker oss störst glädje. Det är en gripande berättelse som fängslat läsare världen över.

NANA VET VARKEN vart de är på väg eller varför de gör den här resan. Men han trivs med att sitta i en silverfärgad van bredvid sin älskade husse Satoru.

Det är en gripande berättelse som fängslat läsare världen över. Visa hela texten Passar bra ihop + De som köpt den här ... En katts resedagbok av Arikawa, Hiro: NOMINERAD TILL ÅRETS BOK 2019! Juryns motivering:En underbar roman, en hyllning till vänskapen och livet.Den unge Satoru och hans katt Nana reser genom Japan, och hälsar på människor som betytt mycket för Satoru.

RELATERADE BÖKOR