Pappas pojke

Pappas pojke - Emelie Schepp | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emelie Schepp
DIMENSIONERA
6,35 MB
FILNAMN
Pappas pojke.pdf
ISBN
7123956482863

BESKRIVNING

Årets deckarförfattare 2017 Crimetime Specsavers AwardEn varm sommarkväll ringer en sexårig pojke till sin pappa. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista som hörs från pojken innan han försvinner spårlöst.Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som ligger bakom försvinnandet. Och ju närmare sanningen de kommer, desto mer personlig blir utredningen för Jana.Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom, att hitta pojken.Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besökahonom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagareJana Berzelius. Serien har på kort tid blivit en internationell succé och äridag såld till 30-talet länder. Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare2016.

Den andra boken tyckte jag var bra mycket bättre. Och den tredje boken ännu bättre. Pappas pojke för tankarna till schagg och plysch, till punschfläckar och nedsuttna soffor, till den tid då man kunde hi-hia och ha roligt åt att en skara samfundets støtter på en gång och alla tillsammans underhöll förbindelse med en manikurist i Hamngatsbacken och att de sedan sökte lura varandra vid lösandet av det delikata spörsmålet vem som var pappa till barnet. Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius.

Emelie Schepp utsågs till Årets Deckarförfattare 2016. Nerikes Allehanda --- Pappas pojke är den fjärde delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius. Serien har på kort tid blivit en internationell succé och är idag såld till 30-talet länder.

RELATERADE BÖKOR