Fysiologi

Fysiologi - Jan Lännergren, Håkan Westerblad, Mats Ulfendahl, Thomas Lundeberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Lännergren, Håkan Westerblad, Mats Ulfendahl, Thomas Lundeberg
DIMENSIONERA
4,56 MB
FILNAMN
Fysiologi.pdf
ISBN
6838290402343

BESKRIVNING

Fysiologi beskriver hur kroppen fungerar. Den här läroboken beskriver funktionen i enstaka celler, i samtliga organ och i kroppen som helhet. Syftet har varit att göra en lättförståelig framställning där onödiga detaljkunskaper rensats ut, det vill säga förståelse prioriteras framför detaljer.?I den nya upplagan har tidigare text- och bildmaterial uppdaterats. Det har också tillkommit ett kapitel om fysiologin bakom ett till­tagande problem: stress.?Boken täcker hela fysiologiämnet. Den riktar sig direkt till utbildningarna av biomedicinare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbets­terapeuter, psykologer, kiropraktorer och naprapater. Den används även av läkar- och tandläkarstuderande.

Denna kunskap utgör grunden för att kunna förstå hur sjukdomar uppstår och behandlas, och för att kunna observera symtom och tecken som tyder på avvikelser från det normala. Grundidén bakom boken är att det är lättast att få tag i kunskapen om hur kroppen fungerar genom att börja ... Klinisk fysiologi är en utredande mottagning.

Sida 3: Epidemiologi / riskfaktorer / patogenes (beskriver bland annat bröstcancer). Sida 4: Maligna bröstförändringars patologi (beskriver bland annat bröstcancer ... Fysiologi och farmakologi Undervisar och bedriver internationellt slagkraftig forskning inom fysiologi, farmakologi, anestesiologi och intensivvård.

RELATERADE BÖKOR