Mumintrollen och den osynliga gästen

Mumintrollen och den osynliga gästen - Tove Jansson, Cecilia Davidsson, Filippa Widlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tove Jansson, Cecilia Davidsson, Filippa Widlund
DIMENSIONERA
5,95 MB
FILNAMN
Mumintrollen och den osynliga gästen.pdf
ISBN
3954140895009

BESKRIVNING

En av Tove Janssons mest älskade berättelser, Det osynliga barnet, kommer nu som bilderbok.En kall höstkväll dyker Too-ticki upp i muminhuset i sällskap av ett barn, en osynlig flicka! Hon har blivit osynlig för att någon varit mycket elak mot henne. Mumintrollen låter flickan flytta in och den hösten får både hon och familjen lära sig om respekt, vänlighet, och vikten av att ibland bli riktigt arg.Tove Janssons älskade "Det osynliga barnet" är anpassad för bilderboksformatet av författaren Cecilia Davidsson och illustrerad av Filippa Widlund. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya bilderböcker om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare. I text och bild knyter boken an till Tove Janssons klassiska berättelse och förmedlar dess säregna magi och klokskaper.

Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Mumintrollen och den osynliga gästen. Mumintrollen och den osynliga gästen. ...

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris En av Tove Janssons mest älskade berättelser, Det osynliga barnet, kommer nu som bilderbok.

RELATERADE BÖKOR