Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg

Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg - Karin Janrik, Viveka Ljungström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Janrik, Viveka Ljungström
DIMENSIONERA
3,44 MB
FILNAMN
Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg.pdf
ISBN
4375924591535

BESKRIVNING

I Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg får vi lära oss att se och tänka som en trädgårdsarkitekt. Karin Janrik och Viveka Ljungström presenterar en omfattande guide som i 16 steg tar oss genom trädgårds­designens vindlande gångar så att vi själva kan formge vår drömträdgård.Boken presenterar säkra recept på lyckad design och ger svar på alla de frågor som man bör ställa sig innan man sätter igång att gräva, bygga och plantera. Vi får lära oss om olika stilar, färger och växter, för att inte tala om material och förberedelser.Här finns många konkreta lösningar och exempel på situationer som kan uppstå. Vad kan man göra för att få ett bra insynsskydd? Hur ska man utforma entrén så att den blir välkomnande och leder besökaren rätt? Hur kan man skydda - och gömma - bilen? Kan man göra något fint av trädgårdens mörka, fuktiga hörn?I boken skildras också hur olika trädgårds- och husstilar har influerat oss till att skapa de trädgårdar vi har idag. En inspirerande vandring som gör att man bättre förstår sin egen trädgård och får den att passa ihop med husets stil.

Vackert marktegel, mycket formklippt och mycket marktäckare är ledorden här. Trädgårdsform:Vackrare trädgård med arkitektens verktyg av Ljungström, Viveka: I Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg får vi lära oss att se och tänka som en trädgårdsarkitekt. Karin Janrik och Viveka Ljungström presenterar en omfattande guide som i 16 steg tar oss genom trädgårds­designens vindlande gångar så att vi själva kan formge vår ... I Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg får vi lära oss att se och tänka som en trädgårdsarkitekt.Karin Janrik och Viveka Ljungström presenterar en omfattande guide som i 16 steg tar oss genom trädgårds­designens vindlande gångar så att vi själva kan formge vår drömträdgård. Planerar du att köpa Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg ? VAR SMART! Besök Byggvaruhusportalen där du hittar information om Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg samt får förslag på liknande trädgårdsprodukter från .

Stäng Karin Janrik har arbetat som trädgårdsarkitekt i mer än 25 år och ritat trädgårdsförslag för Allt om Trädgårds läsare i nästan lika många år. Boken Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg, av Karin Janrik & Viveka Ljungström och utgiven av Allt om Trädgård i samarbete med Norstedts, blev en dundersuccé på mässan Nordiska... Fixa trädgårdens form med nya boken Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg. Karin Janrik guidar tillsammans med Viveka Ljungström i 16 steg i trädgårds­design om hur man formger sin drömträdgården.

RELATERADE BÖKOR