Dolt i vatten

Dolt i vatten - Catherine Steadman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catherine Steadman
DIMENSIONERA
7,38 MB
FILNAMN
Dolt i vatten.pdf
ISBN
7655024909204

BESKRIVNING

»Intelligent och fängslande thriller. En definitiv bladvändare.« | THE NEW YORK TIMES »En psykologisk thriller där du sitter som på nålar.«  | BOKKOLL .SE  »Stilsäker thrillerdebut med en hotfull, krypande spänning.« | JOHANNAS DECKARHÖRNA Hur skulle de ens kunna önska att något vore annorlunda? Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt genombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora framtidsplaner. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta och på idyllisk smekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien.  Men så förändras allt när Erin och Mark under en dykning gör en chockerande upptäckt i vattnet. De måste bestämma sig för om de ska rapportera det till någon eller inte. Å ena sidan borde de antagligen göra det. Å andra sidan: vem skulle kunna ta skada av att de höll tyst?Beslutet Erin och Mark fattar sätter igång en kedja av oförutsägbara händelser, med katastrofal utgång...CATHERINE STEADMAN är en brittisk författare och skådespelerska, bosatt i norra London.Hon är känd för sin medverkan i TV-serier som Downton Abbey och Morden i Midsomer, samt filmer som Mansfield Park. Dolt i vatten är hennes debutroman. Filmrättigheterna har köpts av Reese Witherspoons produktionsbolag, som ligger bakom succéfilmerna Gone Girl och Wild.  »Bländande debut. Superbt berättad, smart, gripande.« | B. A. Paris, författare till Bakom stängda dörrar »Olidligt spännande, med en knock-out till anslag. Dolt i vatten hade mig i sitt grepp från första mening till sista.« | Riley Sager, författare till De sista flickorna»En mörkt glittrande pärla till thriller. Catherine Steadman är en författare att hålla ögonen på.« | KIRKUS REVIEWS »Djärv och fängslande« | PUBLISHERS WEEKLY 

»Bländande debut. Superbt berättad, smart, gripande.« | B.

Paris, författare till Bakom stängda dörrar »Olidligt spännande, med en knock-out till anslag. Pris: 90 kr. e-bok, 2019.

RELATERADE BÖKOR