Hälsa ur Guds apotek : läkande örter, råd och erfarenheter

Hälsa ur Guds apotek : läkande örter, råd och erfarenheter - Maria Treben | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Treben
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
Hälsa ur Guds apotek : läkande örter, råd och erfarenheter.pdf
ISBN
8663715119770

BESKRIVNING

Med Marias egna ord: Jag vill gärna betona, att jag verkligen bemödat mig att ta med samtliga mina erfarenheter i den här boken, så att den kan vara till största nytta för alla läsare. Vi är nu inne i en tid då de flesta människor kommit ifrån det naturliga sättet att leva, när sjukdomar hotar, som orsakats av förändrat levnadssätt och dålig miljö, då vi gärna vill återvända till naturens medicinalväxter som funnits i alla tider. Som Abbé Kneipp, den välkände örtkännaren säger: Det finns en ört för varje sjukdom.

I folkmun: nälla, stornässla, stora näter Tyska: Brennessel I folkmun: Nettel, Grosse Nessel, Donnernessel. I radion påpekade en läkare vid ett tillfälle att brännässlan tillhör de bästa medicinalväxter vi har. Hälsa ur Guds Apotek - av Maria Treben Läkande örter råd och recept.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Maria Trebens bok Hälsa ur Guds apotek: läkande örter, råd och erfarenheter har översatts till fler än tjugo språk och sålts i över åtta miljoner exemplar.

RELATERADE BÖKOR