Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd

Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd - Johanna Gillbro | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Gillbro
DIMENSIONERA
3,17 MB
FILNAMN
Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd.pdf
ISBN
7196239358309

BESKRIVNING

Vi vet förvånansvärt lite om kroppens allra största organ, huden. Kanske är det därför vi fortsätter smörja in den med krämer som innehåller bakteriedödande ämnen och lägger stora pengar på ett hav av olika produkter. Hade vi vetat mer om vår hud hade vi varit mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser produkterna innehåller. Vi hade också ätit betydligt fler morötter och sett till att sova riktigt gott om natten.  I Hudbibeln hjälper Johanna Gillbro oss att förstå huden ur ett helhetsperspektiv. Vi får lära oss grunderna inom hudlära och hudvård och vilka ingredienser som bevisligen fungerar. Hon slår hål på flera myter och ger oss en första inblick i det som just nu revolutionerar hudforskningen och hudvårdsindustrin; hudens mikrobiom, det vill säga bakteriefloran och läran om dess oväntade påverkan på vår hud.Johanna Gillbro har doktorerat vid University of Bradford i Storbritannien inom dermatolgi. Hon har tagit flera patent för innovativa aktiva ingredienser för hudvård och har vunnit pris för bästa vetenskapliga artikel inom cosmetic science . Nu vill hon att hennes kunskaper ska nå ut till vanliga konsumenter.

Destination Beautyfood - Världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow (Norstedts) av Maria Ahlgren. Esse Skincare.

Skickas senast imorgon. Köp boken Hudbibeln : förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd av Johanna Gillbro (ISBN 9789188859044) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR