Till min mamma - en fyll-i-bok

Till min mamma - en fyll-i-bok - Jenny Ekman, Hanna Bühlmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Ekman, Hanna Bühlmann
DIMENSIONERA
8,90 MB
FILNAMN
Till min mamma - en fyll-i-bok.pdf
ISBN
2336924200751

BESKRIVNING

Till min mamma är fyll-i-boken till en av de närmaste personerna i livet. Noga formulerade fyll-i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid.Skriv om era mest minnesvärda ögonblick, vad hon är extra bra på och vad hon lärt dig - och mycket annat. Bokens design är enkel och ren för att lätt kunna anpassas efter dina önskemål. Dold spiral gör boken lätt att skriva i och vacker att se på och spara. Till min mamma är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den tidigare boken med utgivningsår 2010 med samma titel, för att inkludera en ännu bredare kundgrupp.

Denna bok är en vacker kärleksförklaring. Fyll i och ge bort, kanske på Mors dag, i födelsedagspresent eller julklapp, eller bara... Till min mamma - en fyll-i-bok Pris: 77 kr.

Skickas senast imorgon. Köp boken Till min mamma - en fyll-i-bok av Jenny Ekman, Hanna Bühlmann (ISBN 9789187501197) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR