Öster om avgrunden

Öster om avgrunden - Thomas Engström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Engström
DIMENSIONERA
11,80 MB
FILNAMN
Öster om avgrunden.pdf
ISBN
6647201133607

BESKRIVNING

TBILISI, JULI 2016. Affärskvinnan Pauline Hollister bär på ett antal mörka hemligheter. Hon vänder sig till Ludwig Licht, som numera arbetar på säkerhetsfirman EXPLCO:s avdelning i Georgien. Men innan hon hinner avslöja vad hon vet försvinner hon.Samtidigt börjar den hårt ansatta kaukasiska republiken att rämna. En rad terrordåd drabbar huvudstaden, och det mäktiga Ryssland i norr uppträder alltmer hotfullt. Vad var det Hollister ville berätta? Vilka krafter har hon satt i rörelse? Ludwig ställs snart inför sin farligaste, mest hänsynslösa fiende någonsin: en av hans gamla överordnade från östtyska Stasi.Öster om avgrunden är den fjärde och avslutande delen i serien om Ludwig Licht, frilansande problemlösare i världspolitikens mörka undervegetation. I Kaukasus – skärningspunkten mellan öst och väst, nord och syd, kristendom och islam – hinns han slutligen ikapp av sina många synder ur det förgångna. Det drar ihop sig till en sista, förtvivlad strid.

I Kaukasus - skärningspunkten mellan öst och väst, nord och syd, kristendom och islam - hinns han slutligen ikapp av sina många synder ur det förgångna. 2017: Öster om avgrunden nominerad till Svenska Deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman; Översättning. Engström har översatt ett tjugotal titlar från engelska, däribland böcker av Barack Obama, Mark Bowden, Ian Kershaw och Walter Isaacson.

Det är den fjärde fristående delen i den hyllade serien om den gamla Stasi-officeren Ludwig Licht. Boken ges ut av Albert Bonniers förlag i augusti. Öster om avgrunden är den fjärde och avslutande delen i serien om Ludwig Licht, frilansande problemlösare i världspolitikens mörka undervegetation.

RELATERADE BÖKOR