Att växa genom möten

Att växa genom möten - Kay Pollak | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kay Pollak
DIMENSIONERA
7,33 MB
FILNAMN
Att växa genom möten.pdf
ISBN
9935533354388

BESKRIVNING

Kay Pollak ger här en lång rad olika redskap för hur man kan förbättra sin relationer och leva ett rikare liv - just genom möten med andra människor. Se boken som en arbetsbok. Bär den med dig som en följeslagare. Lev med den. Den är full av gåvor till dig som vill arbeta med dig själv och utveckla dig själv.Att växa genom möten vänder sig till alla som i sitt arbete möter och arbetar med andra människor. Den ger praktisk kunskap om hur man kan växa i sitt förhållningssätt till andra människor - genom att se på sig själv och därigenom - växa som vuxen. Det är en bok full av användbara verktyg och insikter. Omtumlande, roande och utmanande. Du kommer att se på dig själv och dina medmänniskor med nya ögon.Det är en bok full av möjligheter.

Över en halv miljon människor har lyssnat på Kays föreläsning ATT VÄXA GENOM MÖTEN vänder sig till alla som i sitt arbete möter och arbetar med andra människor. Den ger praktiskt kunskap om hur man kan växa i sitt förhållningssätt till andra människor - genom att se på sig själv - och därigenom växa som vuxen.

Diskuterade med sötaste väninnorna om att anmäla oss till föreläsningen i november. Beger mig sedan ut på löpturen igår. Att växa genom möten vänder sig till alla som i sitt arbete möter och arbetar med andra människor.

RELATERADE BÖKOR