I det sista regnet

I det sista regnet - Janesh Vaidya | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janesh Vaidya
DIMENSIONERA
9,58 MB
FILNAMN
I det sista regnet.pdf
ISBN
9144132595761

BESKRIVNING

Den här berättelsen börjar i mitt hjärta. Där är jag en pojke och jag minns stjärnorna under den mörkblå himlen och hur vinden över havet ropade mitt namn. Inget kunde ändra det öde som redan stor skrivet i stjärnorna. Jag visste det inte, men något hände den natten jag kom till världen, något som skulle förändra mitt liv för alltid.Efter att ha fått ett kryptiskt brev av sin mor återvänder en man till sin hemby i södra Indien. Brevet har väckt en mängd frågor till liv och när mannen börjar nysta i dem avslöjas en lång rad hemligheter som sedan länge varit begravda i familjen.Med hjälp av uråldrig kunskap blandar Janesh Vaidya verklighet med myt och besvarar nutida frågor om livet, samtidigt som han tar med läsaren på en emotionell såväl som kulturell resa genom Indiens hjärta." Janesh Vaidyas bok I det sista regnet är ett ljus i höstmörkret."Metro"En själslig och kroppslig förflyttning i ett trollslag. Man vill inte sluta läsa."Michael Nyqvist, skådespelare"En av de vackrast skrivna böckerna jag läst på länge. Boken är underbar att läsa språkligt och dess visdom är något jag suger åt mig. "Kulturbloggen"I det sista regnet har ett blommigt språk genomsyrat av tropisk växtlighet och mystisk andlighet. "Vagabond"Janesh Vaidyas språk fångar, fängslar och förför på en resa bortom tid och rum. "  Annika Dopping, tv-producent

Se de världsliga tingen som enbart leksaker. Behandla din svaghet som din styrka och erkänn att den är en del av din personlighet. I det sista regnet av Vaidya, Janesh: Den här berättelsen börjar i mitt hjärta.

Den utspelar sig i en liten by i södra Indien och är… I det sista regnet. Janesh Vaidya.

RELATERADE BÖKOR