Trotsa vildmarken: Om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld

Trotsa vildmarken: Om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld - Brené Brown | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Brené Brown
DIMENSIONERA
5,61 MB
FILNAMN
Trotsa vildmarken: Om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld.pdf
ISBN
5120834755039

BESKRIVNING

Den uppskattade socionomen Brené Brown har startat en global våg av samtal kring ämnena mod, sårbarhet, perfektion, kärlek, skam och empati. I sin fjärde bok på svenska lyfter hon betydelsen av tillhörighet. Hon omdefinierar vad et innebär att tillhöra i en tid av ökad polarisering. Hon menar att sann tillhörighet kräver att vi är så trygga och säkra i oss själva att vi vågar vara en del av någonting större men också kan stå ensamma när det behövs. Trotsa vildmarken handlar om hur man navigerar genom den här röriga och polariserade världen av olika sidor och fiender och terrorism, hat och hot. Lösningen, enligt Brené Brown, är förbli passionerat sann mot sig själv men samtidigt mot sin övertygelse och hålla fast vid kärlek, medkänsla och empati; att leva ett liv som är sant, modigt, och viktigast ditt.Brené Brown är socionom och har doktorerat i socialt arbete vid University of Houston Graduate College of Social Work. Hennes föredrag om sårbarhet på konferensen TEDx Houston har visats över 20 miljoner gånger och översatts till ungefär 40 språk. Det hör därmed till ett av de mest sedda TED-föredragen. På Libris har Brené Brown tidigare gett ut Mod att vara sårbar, Våga vara operfekt och Resa sig stark. Hennes böcker har legat på förstaplatsen på New York Times Bestseller-lista och hennes arbete har i USA uppmärksammats i stora kanaler som CNN och Oprah.

Hon har dessutom precis släppt en Netflix-special där hon berättar mer om På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Brené Brown. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

Den... Brené Brown har doktorerat i sociologi och är professor vid University of Houston. Hon har skrivit boken Trotsa vildmarken - om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld (Libris förlag).

RELATERADE BÖKOR