Hårdrock : allt om banden, konserterna och myterna

Hårdrock : allt om banden, konserterna och myterna - Simon Lundh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simon Lundh
DIMENSIONERA
7,81 MB
FILNAMN
Hårdrock : allt om banden, konserterna och myterna.pdf
ISBN
8218674957685

BESKRIVNING

Hårdrock! Vad finns det att inte gilla? Välkommen till en härlig hårdrocksfest, fylld av äkta glädje och nostalgi!Läs om hur allting började: den mobbade Ozzys möte med resten av det som skulle bli Black Sabbath. Titta in bakom kulisserna och lär dig allt om legenderna! Följ historien, från klassiska band som Led Zeppelin och Deep Purple till hårdrockens cirkusartister Alice Cooper och Kiss. Läs om hur band som Metallica och Iron Maiden erövrade världen och hur genren har förändrats, förgrenat sig och vuxit fram till i dag.Hårdrockens död har förkunnats många gånger. Det har alltid varit fel. Nu är den större än någonsin och förenar människor från vitt skilda delar av världen. Som Manowar så fint säger: If you’re not into metal, you are not my friend!

Utförlig titel: Hårdrock, allt om banden, konserterna och myterna; Omfång: 128 sidor. Språk: Svenska.

De har nämligen fått svara på varandras frågor (med rätt svar inom parentes). I och med att samtliga frågor handlar om Kiss nämns inte bandet i varje fråga, för att undvika tjat i kvadrat. Medelstora band syns ofta på Rockefeller Music Hall och Sentrum Scene.

RELATERADE BÖKOR