Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser

Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser - Carina Bång | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Bång
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser.pdf
ISBN
6542722868650

BESKRIVNING

Ett stort antal människor i Sverige har ett beroende eller missbruk av alkohol, narkotika, läkemedel eller andra substanser. Att leva som anhörig kan vara som att leva i en berg- och dalbana som rusar i en sådan hastighet att man själv inte hinner stanna upp och fundera: Hur mår jag i allt det här? Vad vill jag? Vilka är mina behov?Den här boken vänder sig till anhöriga och yrkesverksamma som möter anhöriga till personer med beroendeproblem i sitt arbete. Boken handlar om de anhörigas situation och läsaren får ta del av kunskap, intervjuer och reflektionsövningar. Syftet är att hjälpa läsaren att uppnå en bättre livskvalitet, oavsett vilka val personen med beroende gör. Anhöriga kan ta makten över vad de kan påverka och släppa kontrollen över vad de inte kan förändra!

Vanligtvis så skriver jag i min egen blogg om medberoende, men nu hoppar jag in en sväng här. Har också skrivit en bok "Släpp kontrollen - Vinn friheten!" För anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser.

2012 Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser: Amazon.es: Bång, Carina: Libros en idiomas extranjeros Sedan 2006 har jag engagerat mig i anhörigas situation och har publicerat Arbetsmanual för anhöriga som används i flera kommuner som stöd i anhöriggrupper. Jag har även publicerat 2 självhjälpsböcker till anhöriga: Släpp kontrollen - Vinn friheten! (2012) och Du är viktig! (2016). "Släpp kontrollen - Vinn friheten" av Carina Bång.

RELATERADE BÖKOR