Vad är det för fjäril?

Vad är det för fjäril? - Tom Jackson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tom Jackson
DIMENSIONERA
8,22 MB
FILNAMN
Vad är det för fjäril?.pdf
ISBN
2119177656038

BESKRIVNING

Den ultimata fjärilsguiden för nybörjare.Bokens enkla upplägg och tydliga bilder hjälper dig att skilja på fjärilar som liknar varandra.Producerad i samarbete med RSPB - Europas största organisation för naturskydd med över 1 miljon medlemmar.Innehåller över 120 vanliga svenska och europeiska arter.

Dagfjärilarna känner dofter med hjälp av antenner på huvudet och ser med stora facettögon. Dom äter nektar med sugsnabel, som kan rullas in och ut. Det är därför bra att ha ett stort bestånd av nässlor i soligt läge i närheten av rabatten.

Nu kommer en kund till Djurverket och frågar hur han kan få färggranna fladdrande djur till sin trädgård. Yankho smiter ut för att ta reda på svaret. Tom Jacksson Den ultimata fjärilsguiden för nybörjare.

RELATERADE BÖKOR