Brännaren

Brännaren - M. W. Craven | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
M. W. Craven
DIMENSIONERA
4,83 MB
FILNAMN
Brännaren.pdf
ISBN
5704161624607

BESKRIVNING

VINNARE AV GOLD DAGGER AWARD 2019! »En väldigt spännande start på vad som ser ut att bli en lysande.« Mick Herron, författare till Slough House-serien  »Inget du någonsin har läst kommer att förbereda dig för den fullkomligt unike Washington Poe.« | Keith NixonEn seriemördare bränner människor levande vid de förhistoriska stencirklarna i Storbritanniens Lake District. Han lämnar inga ledtrådar efter sig, och polisen är hjälplös.  När hans namn hittas inristat i de förbrända resterna av det tredje offret tas den avstängde kommissarie Washington Poe tillbaka i tjänsten och kastas in i en utredning som han inte vill ha något med att göra. Han paras motvilligt ihop med den lysande men socialt tafatta civila utredaren Tilly Bradshaw och det omaka paret upptäcker ett spår som enbart var menat för Poe.  I takt med att antalet offer ökar börjar Washington Poe inse att mycket mer står på spel för honom personligen i fallet än vad han kunnat föreställa sig... M. W. CRAVEN är en brittisk kriminalförfattare. Som sextonåring rymde han hemifrån och gick med i armén, ägnade sedan tio år åt att göra långresor runt om i världen och tog därefter en examen i socialt arbete med inriktning på kriminologi och drogmissbruk. Sexton år senare bestämde han sig för att börja skriva på heltid. Brännaren, M. W. Cravens första kriminalroman, tilldelades 2019 års CWA Gold Dagger Award.   »Fantastisk.« | Martina Cole »Mörk, vass och fängslande.« | Peter James 

Brännaren levereras med en påfyllningsbar tändare som är tom på gas (påfyllning görs separat). Brännaren har en säkerhetsspärr vid tryckknappen.

Förråd på 220 liter kombinerat med skruv och motor i längden 1,8m eller 2,2 m. Allt är enkelt att montera ihop.

RELATERADE BÖKOR