Konsten att skära i kroppar : Joseph Lister & den moderna kirurgins födelse

Konsten att skära i kroppar : Joseph Lister & den moderna kirurgins födelse - Lindsey Fitzharris | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lindsey Fitzharris
DIMENSIONERA
11,95 MB
FILNAMN
Konsten att skära i kroppar : Joseph Lister & den moderna kirurgins födelse.pdf
ISBN
2717581487194

BESKRIVNING

Den som hade oturen att hamna under kniven i det viktorianska London hade alla skäl att oroa sig. Kirurgin liknade mest ren slakt. Överlevde man själva operationen var risken stor att smittas av sjukhusfeber den mystiska sjukdom som härjade på Europas alla uppvak.Men en läkare skulle förvandla kirurgin från ett chansartat blodbad till en modern vetenskap där patienterna faktiskt botades och överlevde. Joseph Lister var övertygad om att något som kallades bakterier orsakade de dödliga infektionerna och att de kunde stoppas genom att sterilisera sår och instrument. Gastkramande och otäckt detaljerat berättar Fitzharris om hur Lister trotsade samtida kolleger och konventioner och förde oss in i den moderna tiden.

Köp Konsten att skära i kroppar : Joseph Lister & den moderna kirurgins födelse av Lindsey Fitzharris på Bokus.com. Pris: 59 kr. pocket, 2020.

Kirurgin liknade mest ren slakt. Men en läkare skulle förvandla kirurgin från ett chansartat blodbad till en modern vetenskap där patienterna faktiskt botades - och överlevde. Det här är historien om Joseph Lister och den moderna kirurgins födelse. Konsten att skära i kroppar.

RELATERADE BÖKOR