Säkerhetsskyddad upphandling juridik och praktik

Säkerhetsskyddad upphandling juridik och praktik - Christoffer Stavenow, Max Thimming | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christoffer Stavenow, Max Thimming
DIMENSIONERA
4,58 MB
FILNAMN
Säkerhetsskyddad upphandling juridik och praktik.pdf
ISBN
9605209563030

BESKRIVNING

En allt större del av samhällsviktig verksamhet utförs av privata aktörer. Det innebär att kontrollen hos de offentliga aktörer som har ansvaret för säkerhetsskydd i motsvarande mån måste delas med privata aktörer. Denna utveckling har i sin tur ställt ökade krav på upphandlande myndigheter att se till att säkerhetsklassad information inte läcker ut till obehöriga. Detta arbete har successivt genomförts under ett antal år och MSB genomförde redan 2014 en undersökning av hur upphandlingarna kunde omfatta stärkt robusthet inom ramen för upphandlingsförfarandet.I den här boken behandlas säkerhetsskyddad upphandling. Det är den process där den upphandlande myndigheten analyserar vilka skyddsvärden som finns i upphandlingen. Myndigheten tecknar sedan ett säkerhetsskyddsavtal med leverantören för att säkerställa säkerhetsskyddet i upphandlingen. Tanken är att samma nivå på skydd för uppgifterna ska upprätthållas av leverantören som myndigheten själv upprätthåller.Här beskrivs de nya reglerna som innebär att verksamhetsutövaren ska säkerställa att personal hos en leverantör som verksamhetsutövaren ingått säkerhetsskyddsavtal med har nödvändig och tillräcklig kunskap inom säkerhetsskyddsområdet. Detta ska ske genom utbildning av personalen. Det gäller även personalen på myndigheten.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Säkerhetsskyddad upphandling - juridik och praktik (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Upphandling24 | Utbildning.

Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. Om det i en säkerhetsskyddad upphandling saknas skäl att ställa krav på säkerhetsskydd kan kravet på säkerhetsskydd bedömas vara oproportionerligt om konkurrensen begränsas med anledning av de ställda säkerhetsskyddskraven. ...

RELATERADE BÖKOR