PS. Jag gillar dig fortfarande

PS. Jag gillar dig fortfarande - Jenny Han | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Han
DIMENSIONERA
10,32 MB
FILNAMN
PS. Jag gillar dig fortfarande.pdf
ISBN
9780491364622

BESKRIVNING

 SNART SOM NETFLIX-FILM!Lara Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt, eller? Men när allting ser ut att ordna sig mellan dem händer något annat: ett filmklipp som fångat Lara Jeans allra mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp i hennes liv igen och komplicerar allting ytterligare. I andra boken om Lara Jean och hennes systrar utsätts Lara Jean för slut-shaming, och hon inser hur svårt det kan vara att släppa taget om saker. Det är tur att hon har sina systrar. Song-tjejer håller ihop för alltid. Missa inte sista delen i trilogin, Nu och för alltid, Lara Jean! "Jenny Han skriver en varm, läsvärd historia om kärlek, vänskap, systerskap och svek. Den kan även fungera som diskussionsunderlag för slut-shaming." Annika vermyr, BTJ-häftet nr 16, 2018 "Det bästa med de här böckerna är att de är så otroligt mysiga och härliga att läsa. Det är systerskap, kärlek, vänskap och vardag i en perfekt blandning." Agnes bokblogg "Jag blir varm i hjärtat av att läsa böckerna om Lara Jean." Prickiga Paula "Att läsa serien om [Lara Jean] är att flytta in i en trygg, varm kokong av jordnötskakor, fina strumpbyxor och personliga alla hjärtans dag-kort."Dagens bok  

Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande är andra filmen om Lara Jean, baserad på den andra boken av tre. "gulligt och hippt på samma gång" - Lydia Wistien, Dagens Nyheter "en varm och kärleksfull skildring av en familj" - Ulrica Lejbro, Kulturkollo Del två, PS.

På Instagram släpps en film där Lara Jean och Peter hånglar i ett bubbelbad. Ps. Jag Gillar Dig Fortfarande (Bok) ...

RELATERADE BÖKOR