Räddaren av förlorade ting

Räddaren av förlorade ting - Ruth Hogan | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ruth Hogan
DIMENSIONERA
3,18 MB
FILNAMN
Räddaren av förlorade ting.pdf
ISBN
2406396591972

BESKRIVNING

Feelgood-romanen om kärlek och vänskap som gick från att vara en snackis till att bli en stor läsar- och försäljningssuccé i Storbritannien. En Sunday Times-bestseller och favorit i Richard och Judiths bokklubb.   En gång var Anthony Peardew en hyllad författare, men på ålderns höst vårdar han främst sin samling av förlorade ting: brottstycken av andra människors liv. Det är saker som han under många, långa år har tagit hand om, för att gottgöra för ett löfte han en gång bröt. När han inser att tiden håller på att springa ifrån honom lämnar han över sitt hus och alla dess omhändertagna, förlorade skatter till sin assistent Laura den enda person han litar på kan överta ansvaret att återförena dessa ting med deras rättmätiga ägare. Men de förlorade tingens räddares sista önskan visar sig ha oförutsägbara återverkningar, som i sin tur leder till en rad slumpmässiga och lyckosamma möten   Räddaren av förlorade ting är en uppmärksammad debutroman med ett oförglömligt galleri av karaktärer, allt från unga flickor med superkrafter, stiliga trädgårdsmästare, irriterande spöken och en hel rad med oemotståndliga fyrfota vänner. Men framför allt är det en roman om vänskap, vänlighet och kärlek om livets ändlösa möjligheter.   RUTH HOGAN bor i Bedford i Storbritannien. Där har hon ett hus fyllt med prylar som förlorat sin ägare.   Det här är en väldigt charmig bok och mindre förutsägbar än andra böcker i feelgood-genren. [ ] jag njöt av att läsa den här varma berättelsen Västmanländskans bokblogg   Jag skulle gärna läsa mer av Ruth Hogan, Räddaren av förlorade ting är en lovande debut. Lottens bokblogg Räddaren av förlorade ting är en charmig historia med udda karaktärer och magiska inslag. Och förpackad i ett ljuvligt omslag. Bokbloggen Hyllan   Karaktärerna är härliga och lätta att falla för, omgivningarna känns verkliga och helheten fungerar bra. Romanen är skriven på ett lättsamt sätt och den är behaglig att läsa. [ ] Jag kan varmt rekommendera boken. Bina s Books

En gång var Anthony Peardew en hyllad författare, men på ålderns höst vårdar han f... Räddaren av förlorade ting är en charmig historia med udda karaktärer och magiska inslag. Och förpackad i ett ljuvligt omslag.

Bok Bokens titel: Räddaren av förlorade ting Författare: Ruth Hogan Originalets titel: The keeper of lost things Översättare: Fredrika Spindler Förlag & år: Lind & Co 2018 Antal sidor: 319 Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, CDON Läst format: Bok GoodReads medelbetyg: 3.83 Boktipset förväntat betyg: 4.0 Betyg: 4/5 Handling Vi möter författaren Anthony Peardew som efter att… Nummer: 9495 Titel: Räddaren av förlorade ting Originalets titel: The Keeper of Lost Things Författare: Ruth Hogan Översättare: Fredrika Spindler Förlag: Lind & co Utgivningsår: 2017/2018 ISBN: 978-91-7779-326-7 Betyg: 4 av 5 Recensionsexemplar från Lind & co!. Bokens första mening: Charles Bramwell Brockley reste ensam och utan biljett på 14.42-tåget från London Bridge till Brighton. Feelgood-romanen om kärlek och vänskap som gick från att vara en snackis till att bli en stor läsar- och försäljningssuccé i Storbritannien.

RELATERADE BÖKOR