Naken i döden

Naken i döden - Nora Roberts, J. D. Robb | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts, J. D. Robb
DIMENSIONERA
5,48 MB
FILNAMN
Naken i döden.pdf
ISBN
1130660705318

BESKRIVNING

»Perfekt blandning av kriminalroman och het romantik.« | Publisher's Weekly»Nora Roberts tar oss med till en plats där drömmar går i uppfyllelse.« | New York TimesEve Dallas är en kriminalare på New York-polisen som är på jakt efter en hänsynslös mördare. Under mer än ett decennium inom polisen har hon hunnit se det mesta, och Eve vet att hennes överlevnad är fullkomligt beroende av hennes instinkter. Ändå går hon nu emot alla varningssignaler: Hon vet att hon absolut borde undvika att bli för nära involverad med Roarke, en irländsk miljardär och en av de huvudmisstänkta i hennes mordutredning. Men passionen och förförelsen följer sina egna regler, och det är upp till Eve om hon vill ta risken att kasta sig i armarna på en man som hon inte vet någonting om - förutom det intensiva begär hon känner till honom.Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen. NORA ROBERTS författaren bakom pseudonymen J. D. Robb är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«. »USA:s mest populära romanförfattare.« | The New Yorker »Jag älskar Nora Roberts!« | Stephen King »En trimmad version av den klassiska polisdeckaren.« | The Guardian »Nora Roberts är enastående.« | Booklist

Robb är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen. »En perfekt avvägd blandning av spänning, kriminalroman och het romantik.« | PUBLISHER'S WEEKLY »Nora Roberts är enastående.« | BOOKLIST Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

NORA ROBERTS är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes frakt! Öppettider: Mån - Fre 10 - 18, lör 11 - 16 * Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen. »Perfekt blandning av kriminalroman och het romantik.« | Publisher's Weekly Naken i döden [Naked in Death] är den första boken i Nora Roberts serie om mordutredaren Eve Dallas på New York-polisen.

RELATERADE BÖKOR