100 fantastiska fakta om jorden

100 fantastiska fakta om jorden - Martin Jerome, Darran Stobbart | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Jerome, Darran Stobbart
DIMENSIONERA
8,16 MB
FILNAMN
100 fantastiska fakta om jorden.pdf
ISBN
4645313208281

BESKRIVNING

100 spännande och fascinerande fakta med syfte att inspirera och stimulera barn till att lära sig mer om geografi och miljökunskap.På varje sida i boken finns ett påstående, t.ex.: Varje minut dumpas plast motsvarande ett lasbilsflak i havet. Regn som är rött som blod har fallit i Indien.Jorden luktar mer när det har regnat.Vid historiens största massutdöende dog 96 % av alla arter i havet. Varje påstående förklaras med flera korta texter och en mängd bilder.

Regn som är rött som blod har fallit i Indien. Jorden luktar mer när det har regnat.

På varje sida i boken finns ett påstående, t.ex.: Varje minut dumpas plast motsvarande ett lastbilsflak i havet. Regn som är rött som blod har fallit i Indien.

RELATERADE BÖKOR